Inrichting vergaderruimte

header
  • ✔ Hoogwaardige kwaliteit
  • ✔ Een uniek totaalconcept
  • ✔ Stijlvolle en creatieve ontwerpen

De inrichting van uw vergaderruimte is iets om goed over na te denken. U wilt namelijk een omgeving creëren waarin creatieve en goede ideeën op tafel worden gebracht. Een productieve vergaderzaal is om deze reden van groot belang voor iedere organisatie. Schakel daarom voor de inrichting van deze vergaderruimte een specialist als PGA Groep in.

Wat zijn uw wensen betreft de inrichting van uw vergaderruimte?

Bij het bepalen van de geschikte inrichting van uw vergaderruimte is het eerst belangrijk goed na te denken over welke apparatuur u wilt gebruiken. Denk bijvoorbeeld na over wat voor scherm u wilt gebruiken en waar u deze wilt ophangen. Als u voor een scherm kiest, wilt u dat iedereen in de ruimte het scherm goed kan zien. Bepaal vervolgens de overige inrichting van de vergaderruimte. Kiest u voor de traditionele lange tafel met stoelen of gaat u een informele vergaderruimte?

Laat u adviseren over de perfecte inrichting

Uiteraard hoeft u niet alleen te bepalen wat de perfecte inrichting van uw vergaderruimte is. Wij helpen u daar graag bij. Maak een afspraak via +31 (0)40-2130130 en kom bij ons langs voor interieuradvies. Heeft u eerst nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Ook dan bereikt u ons op dit nummer.

Contact

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Velden met * zijn verplicht