Maatwerk interieur

header
  • ✔ Hoogwaardige kwaliteit
  • ✔ Een uniek totaalconcept
  • ✔ Stijlvolle en creatieve ontwerpen

Om er zeker van te zijn dat uw werkomgeving of woning volledig naar wens is, is het belangrijk om te kiezen voor maatwerk voor uw interieur. De specialisten van PGA Groep zijn u graag van dienst. Al meer dan 25 jaar creëren wij stijlvolle en creatieve interieurs. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt creëren we maatwerk en gaan we voor een interieur dat volledig naar wens is.

Kies voor maatwerk bij het realiseren van uw interieur

Uniek maatwerk, daar bent u zeker van als u uw interieur aan ons overlaat. Wij gaan voor hoogwaardige kwaliteit en realiseren het totaalconcept dat u voor ogen heeft. Daarvoor dient u ons te vertellen wat uw wensen zijn. Wat voor opstelling heeft u in gedachten? Naar welke meubels gaat uw voorkeur uit? En welke apparatuur wilt u gaan gebruiken? Samen gaan we voor maatwerk en creëren we een interieur dat uw identiteit weerspiegelt.

Uitvoering van het gehele traject

Onze service stopt niet na het ontwerpen van uw interieur. Wij zijn uw partner gedurende het gehele traject. Zo wordt u volledig ontzorgd vanaf het eerste ontwerp tot aan de realisatie. Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen en maak een afspraak met een van onze ontwerpers. Bel hiervoor naar +31 (0)40-2130130. Ook beantwoorden we uw vragen graag telefonisch.

Contact

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Velden met * zijn verplicht