Nieuws

PGA Groep sponsor Alpe d HuZes

 7 juni 2018

Montis DOMINO 18

 16 februari 2018

Domino.18

Tijdens IMM 2018 presenteerde MONTIS haar nieuwe modellen: DOMINO.18 zit-elementen leverbaar in vele speelse opstellingen, DALEY XL bank en DANTE bijzet- en coffeetables.
Ook introduceerden zij de nieuwste leden van de BACK ME UP familie: Back Me Up armchair, Back Me Up two, Back Me Up bench en Back Me Up table. Al deze modellen worden door PGA Groep toegepast in zowel de project- als woonsfeer.

*zie www.montis.nl voor een impressie
*voor meer informatie info@pga.nl

 31 januari 2018

Gratis LEOLUX poef bij aanschaf Caruzzo fauteuil

Nu een poef cadeau !!
De poef wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding (leer of stof) als de Caruzzo fauteuil en de actie loopt van 1 februari 2018 tot en met 31 maart 2018.

Gratis LEOLUX poef bij aanschaf Caruzzo fauteuil

 31 januari 2018

Nu een poef cadeau !!
De poef wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding (leer of stof) als de Caruzzo fauteuil en de actie loopt van 1 februari 2018 tot en met 31 maart 2018.

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer te Utrecht

 21 januari 2018

Van 24 t/m 26 januari a.s. is in de Jaarbeurs in Utrecht de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. Bezoek een breed scala en diensten. Laat u inspireren tijdens een van deze dagen.

Maison & Objet 2018 Paris

 21 januari 2018

Van 19 t/m 23 januari a.s. vind in Parijs de meubelbeurs plaats. Vele bekende fabrikanten exposeren hier hun nieuwe collecties. Laat u inspireren tijdens een van deze dagen, waarna u van harte welkom bent in onze toonzaal, waar we u graag nader hierover informeren.

LEOLUX gratis hocker Caruzzo bij aankoop fauteuil Caruzzo

 12 januari 2018

Als luxe accessoire bij de LEOLUX Caruzzo fauteuil ontwierp Frans Schrofer ook een stijlvolle poef, waarin designkenmerken van de fauteuil zijn vertaald. De siersteek, de vloeiende vormen en de fraaie poot (in glanzend aluminium of kleurcoating). Als u VOOR 31 Maart 2018 een Caruzzo fauteuil besteld, krijgt u de bijpassende poef cadeau!!
De poef wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding als de Caruzzo fauteuil.

In onze PGA showroom aan de Jorislaan (Schoonhoeve 1) te Eindhoven kunt u proef zitten in deze fraaie, heerlijk zittende fauteuil met neigmechanisme.

Wij wensen u een gezond, gelukkig en creatief 2018 toe!

 2 januari 2018

Oplevering Psygologenpraktijk OOG

 4 november 2017

De afgelopen weken is er hard gewerkt op de 2e verdieping van het pand aan de Bogert te Eindhoven waar, met ingang van maandag 6 november a.s., de medewerkers en hun cliënten hun nieuwe werkomgeving gaan beleven. Psychologenpraktijk Oog is een algemene praktijk voor psychologie en pedagogiek, waar kinderen, adolescenten, ouders en volwassenen terecht kunnen voor psychologische hulpverlening. OOG gaat uit van de mogelijkheden van de cliënt in plaats van zijn beperkingen. Kernbegrippen in hun visie zijn: gelijkwaardigheid, kwaliteit, doelgerichtheid en verantwoordelijkheid. Wij zijn erg content met het feit dat wij met de inrichting bovengenoemde begrippen fysiek kunnen ondersteunen.

Deloitte The Edge te Amsterdam

 26 oktober 2017

Deloitte en AKD notaris- en advocatenkantoor zijn gehuisvest in kantoorgebouw The Edge. Building Research Establishment (BRE), de wereldwijde beoordelaar van duurzame gebouwen, heeft het BREEAM ontwerpcertificaat ‘Outstanding’ toegekend aan The Edge. Daarmee is het kantoorgebouw (ontwikkelt door OVG) op de Amsterdamse Zuidas het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld. PGA heeft alle representatieve ruimtes mogen verzorgen in dit prachtige project.

Retrolook glaswanden

 12 september 2017

Nieuw in ons leveringsprogramma: Retrolook glaswanden! We werken momenteel hard aan de productbrochure; binnenkort beschikbaar.

Opening Hertoghs Advocaten - Amsterdam

 12 september 2017

Opening kantoor Hertoghs Advocaten te Amsterdam; mooie samenwerking met Deblick

KNOLL INTERNATIONAL

 20 april 2017

PGA GROEP is dealer van KNOLL INTERNATIONAL waaronder ook de fameuze BARCELONA CHAIR.

Deze week leverden we de "BARCELONA RELAX" een special uitvoering van deze, originele, fauteuil die besteld kan worden met een extra luxe, comfortabel zit- en rugkussen EN wordt uitgevoerd in het zachte VENEZIA special matte leer (diverse kleuren) Uiteraard heeft ook deze fauteuil-versie het KNOLL logo en signatuur van Mies van der Rohe in het frame gegraveerd.

Architect Ludwig Mies van der Rohe ontwierp niet alleen gebouwen, maar ook deze bekende Barcelona fauteuil ontworpen ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling in Barcelona in 1929, is van zijn hand. Deze fauteuil (eventueel met voetbank) behoort tot de "moderne design klassiekers.

U kunt voor alle producten uit de KNOLL collectie terecht bij PGA

PGA GROEP MEETS ABRAHAM ART

 20 april 2017

"PGA GROEP MEETS ABRAHAM ART"

Naast de samenwerking met Galerie DE KLIUW uit Heeze zijn nu de settings van diverse meubelcollecties in onze PGA showroom te Eindhoven tevens verrijkt met kunstwerken van ABRAHAM ART.

bij AbrahamArt Galerie & Kunstuitleen heeft u keuze uit de meest eigentijdse kunstcollectie van de Benelux.

U kunt de kunst aankopen, maar ook gebruik maken van de flexibele kunstuitleen. Zij geven kunstadvies door heel Nederland en België, waarbij u middels een proefplaatsing diverse kunstwerken bij u thuis of uw bedrijf kunt proberen, zodat u het kunstwerk kunt kiezen dat het beste bij u en uw omgeving past! De galerie van Abraham Art ligt slechts op 2 minuten afstand lopen van onze PGA showroom dus u kunt de kunst bekijken in zowel galerie-sfeer als toegepast in onze meubel-interieursettings.

U bent van harte welkom!

LABEL Promotie Actie

 2 maart 2017

LABEL VAN DEN BERG

Nieuwe promotie:

6e eetkamerstoel gratis!


"Samen met onze dealers willen we consumenten graag blijven vertellen dat je echt lekker lang kan tafelen als je kiest voor stoelen van Label Van Den Berg. Wij blijven investeren in design, comfort en materiaal omdat we geloven in de stoelen die door gebruik alleen maar mooier worden en gaan leven!"5 + 1 eetkamerstoel gratis!
Deze actie geldt voor de volgende modellen: Mali, Gabon, Mumba & Chief.

Bij aankoop van 6 stoelen = 6 voor de prijs van 5.
Bij aankoop van 4 stoelen = 4e stoel voor de helft van de prijs.
* Deze promotie eindigt op 30 juni 2017. Voorwaarde is dat het model geplaatst is op de winkelvloer dat in promotie wordt verkocht. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen.

VACATURE Commercieel Klantadviseur binnendienst (fulltime)

 8 februari 2017

De PGA Groep ontwerpt en realiseert al bijna 25 jaar exclusieve interieur- en verlichtingsoplossingen voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Met Persoonlijke aanpak en Gerichte Aandacht voeren wij het gehele traject uit: vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke realisatie.
In verband met een groeiende opdrachtenportefeuille zijn we met spoed op zoek naar:


Een Commercieel Klantadviseur binnendienst (fulltime)


Wat ga je doen?

Je biedt binnen ons informele team van 11 personen commerciële- en administratieve ondersteuning aan de buitendienst, onze klanten, prospects en de interieurvormgevers. Je fungeert als telefonisch aanspreekpunt en vraagbaak voor de klanten en leveranciers en je overlegt met de interieurvormgevers in het offertetraject. Je bent als een “spin in het web” waarbij je verantwoordelijk bent voor een kwalitatief hoge uitvoering van de dagelijkse operationele verkoopprocessen op de binnendienst. Je bent in staat om klantgericht een win-win situatie te creëren voor alle partijen.


Kerntaken
• Het voorbereiden, opstellen en opmaken van offertes en calculaties in samenspraak de buitendienst en de Interieurvormgevers.
• Het verwerken van orderbevestigingen of getekende offerte tot order,
• Het zelfstandig organiseren en vervolgens administreren van herhaalorders,
• Telefonisch adviseren en informeren van klanten, leveranciers en prospects over interieur en verlichting.


Wat heb je nodig?
• HBO werk- en denkniveau,
• Bij voorkeur min. 2 – max. 5 jaar werkervaring
• Affiniteit met de interieurbranche, gevoel voor design,
• Motivatie om het vak te leren en je te ontwikkelen,
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift,
• Woonachtig in Eindhoven of maximaal 15 km. in de omgeving
• Je bent een aanpakker, een enthousiaste persoonlijkheid die proactief, zelfstandig en secuur kan werken.


Wat bieden wij?

Een veelzijdige klantfunctie binnen een informeel en hard werkend team. Wij bieden ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden op langere termijn.

Wil je sollicteren?
Je sollicitatiebrief voorzien van CV kun je tot en met uiterlijk vrijdag 24 februari mailen naar onze freelance P&O Adviseur Annemiek Voss, e-mail: hr@pga.nl

De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op dinsdagmiddag 7 maart.
Je ontvangt uiterlijk op donderdag 2 maart een reactie op je sollicitatie.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Maison&Object Parijs

 23 januari 2017

Afgelopen zaterdag 21-01 hebben wij een kijkje genomen op de Maison & Object beurs in Parijs.

Een geweldige beurs van 8 hallen gevuld met honderden stands vol inspiratie.

Zeker een aanrader om eens te bezoeken.


Elk jaar van 20 tot 24 januari. (Dus save the date)Voor meer informatie:

http://www.maison-objet.com/en

HAPPY NEW YEAR 2017

 4 januari 2017

Graag wenst het hele team van PGA u een gelukkig, gezond en vooral mooi 2017 toe.

IMM BEURS KEULEN

 16 december 2016

"Discover Interior Ideas"

The International Interiors Show

Datum: 16-22 januari 2017


Voor meer informatie en tickets:

http://www.imm-cologne-special.com/

PGA online op Pinterest

 7 december 2016

PGA Groep nu ook online op Pinterest.

https://nl.pinterest.com/pgaexclusieve/

Volg ons voor sfeer en inspiratie voor zakelijk en wonen.

Orgatec 2016 Cologne

 21 oktober 2016

Orgatec 2016
"New visions of work"


Datum: 25 t/m 29 oktober


Locatie:
Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679 Keulen, Duitsland


Tickets:
http://www.orgatec.com/ORGATEC/For-visitors/Ticket/index.php

Satelliet open dagen 2016

 5 oktober 2016

OUT OF THE BOX - OPEN DAGEN SATELLIET 2016

5&6 Oktober
09.00 - 21.00 uur

VT Wonen & Design Beurs 2016

 27 september 2016

27 september t/m 2 oktober 2016
RAI-Amsterdam

Jaarlijkse VT Wonen & Design Beurs

Tickets kosten €19,00 en zijn online en op de beurs te koop aan de kassa.

PGA & DUURZAAMHEID

 11 november 2015

UW TE VERVANGEN MEUBILAIR IS VEEL MEER WAARD DAN U DENKT !

PGA kijkt samen met u naar uw bestaande inrichting. Bij vernieuwing van een nieuw interieur, wordt vaak vergeten dat de bestaande producten of onderdelen ook kunnen worden opgeknapt of opnieuw kunnen worden ingezet, oftewel een nieuw leven worden gegund. Wij vinden namelijk dat het vervangen van “het oude“ niet moet resulteren in weggooien. Vanuit deze visie, streven wij er naar om zoveel mogelijk meubels te hergebruiken. Door het revitaliseren en hermodelleren van meubels, geven wij ze een tweede en derde levenscyclusm, waarmee u én meedenkt aan het milieu én daarnaast een aanzienlijk besparing van uw investering genereert.
Uiteraard bieden wij aantrekkelijke inruilprijzen, als er geen ruimte meer zou zijn voor uw huidige meubilair.
Wij dragen dan zorg voor een goede herbestemming.

Ontdek de wereld van Cochine Saigon

 10 november 2015

Geïnspireerd door de tijdloze elegantie van Saigon, zal Cochine’s unieke collectie van luxe geuren, u en uw leefruimte met romantiek, stijl en mystiek verrijken.
De geuren van Cochine zijn ontworpen als een reeks van eau de parfum voor in huis, welke een geparfumeerd toneel van Saigon oproepen; van verborgen steegjes vol met jasmijn, naar lui, zonovergoten middagen aan de oevers van de Saigon-rivier.

Alle Cochine producten worden gemaakt in Vietnam met de hoogste kwaliteit ingrediënten, ethisch en duurzaam geproduceerd.
Cochine kaarsen bevatten een romig botanische wax uit hernieuwbare bronnen, de fijnste essentiële oliën, eco-vriendelijke katoen wieken en de verpakking is gemaakt van 90% gerecycled karton.

De collectie van Cochine bestaat uit zes unieke en inspirerende geuren:
Vietnamese Rose & Delentii, Vanille & Tabac Noir, Frangipani & Neroli, Agarwood & Amber, Water Hyacinth & Lime Blossom, White jasmine & Gardenia.

De geurkaars en diffuser zijn vanaf nu exclusief voor Nederland bij ons verkrijgbaar. Ervaar de geur in onze toonzaal en laat u inspireren door de unieke en inspirerende geuren.

De prijs voor de geurkaars bedraagt € 52,00
De prijs voor de diffuser bedraagt € 56,00

Label eetkamerstoelen 5+1 gratis

 9 november 2015

De komende maanden promoten wij de eetkamerstoelen uit de collectie van Label, middels een 5+1 gratis aanbieding.

Deze promotie is alleen geldig op de modellen Mali, Tonka, Tiba, Gabon en Orea. Alle 6 te bestellen stoelen dienen in dezelfde uitvoering stof of leer te zijn. De promotie is van toepassing op alle stofuitvoeringen en de leeruitvoeringen waterbuffel, vintage, ohmann, rio, oatman en indian buffel.Maak een vrijblijvende afspraak en kom proefzitten in de showroom van Domus Interieur.


* WEGENS GROOT SUCCES VERLENGEN WE DEZE ACTIE, MET NOG EEN MAAND EXTRA: t/m 31 JANUARI 2016!

Eames Plastic Chair Inruilactie

 15 oktober 2015

VITRA

Eames Plastic Chairs inruilactie


De afgelopen 60 jaar is de gemiddelde lichaamslengte met bijna 10 cm toegenomen.
Om aan de wensen van haar klanten tegemoet te komen heeft Vitra, in samenwerking met het Eames Office, de Eames Plastic Chairs aangepast.
Het onderstel van de modellen is met 2 cm verhoogd en is de rugleuning 2̊ naar voren gebracht.

Behalve de zithoogte is ook het kleurenpalet voor de schalen van de Eames Plastic Chairs uitgebreid.
Aan de oorspronkelijke acht kleuren zijn zes nieuwe tinten toegevoegd. De uitbreiding van het kleurenpalet is te danken aan de voortgezette samenwerking met ontwerpster Hella Jongerius.


Van 1 september t/m 31 december 2015 heeft Vitra, in samenwerking met haar dealers, een bijzondere inruilactie!


Bij aankoop van een Eames Plastic Chair “nieuwe hoogte” ontvangt u een inruilbedrag voor uw “oude” Eames Plastic Chair.


De promotie:

• Van 1 september t/m 31 december 2015 ontvangt u bij aankoop van de Eames Plastic Chair nieuwe hoogte een inruilbedrag voor uw oude Eames Plastic Chair.

• Het inruilbedrag wordt als korting verrekend bij de aankoop van uw nieuwe stoelen (de korting wordt direct toegepast). Een overzicht van deze bedragen vindt u terug op de Vitra website www.vitra.com/epcinruilactie

• De inruilactie is van toepassing op de modellen: DSX, DAX, DSR, DAR, DSW en DAW

• Bij het inruilen van uw Eames Plastic Chair bent u niet gebonden aan het model dat u inruilt. Een eventueel resterend inruilbedrag wordt niet in geld aan u uitgekeerd.

• Er gelden geen restricties op het aantal in te ruilen stoelen.

• Zowel consumenten als bedrijven kunnen gebruik maken van de inruilactie.

LABEL GIGI fauteuil nu met gratis kussen

 15 september 2015

Deze, door Gerard van den Berg ontworpen, fauteuil is een bijzonder vormgegeven schelp met 101 zitmogelijkheden. Een fauteuil om in te wonen.

Vanaf 15 september tot en met 15 maart 2016 wordt de Gigi geleverd met gratis kussen. U als klant bent vrij in het kiezen van de bekleding mits het uit dezelfde of goedkopere leer- of stofcategorie komt. De Gigi is standaard verkrijgbaar met geborsteld chromen voet of met mat zwarte voet. Andere kleuren staal uit de colorbox zijn te verkrijgen tegen een meerprijs van € 150,=

U bent van harte welkom om de mogelijkheden met ons te bespreken en kleurstalen te bekijken. Onze showroom kunt u vinden op de Schoonhoeve 1 ‘’Jorislaan’’ in Eindhoven.
Telefonisch kunt u ons bereiken op 040-2862297.

*Actie loopt t/m 31 maart 2016

Giorgetti in onze showroom

 16 juli 2015

PGA Groep heet u per 1 juli welkom in haar exclusieve GIORGETTI-atelier in onze showroom aan de Jorislaan te Eindhoven.

Giorgetti werd in 1898 in Meda, Italië opgericht door de familie Giorgetti. De meubelen zijn elegant, kosmopolitisch, harmonieus en getuigen van een UNIEK vakmanschap!

PGA Groep doneert aan Ronald McDonald Huis

 1 juli 2015

In Ronald McDonaldHuis Zuidoost-Brabant logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in MMC Veldhoven. Het Ronald McDonaldHuis is een plek om tot rust te komen en steun te vinden bij anderen ouders en vrijwilligers.

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant ontvangt geen subsidie en is afhankelijk van donateurs en sponsors. Mede dankzij de hulp van diverse bedrijven zijn honderden gezinnen per jaar dicht bij hun zieke kind. hebben zij een 'thuis ver van huis' en dat is nodig, want een ziek kind kán niet zonder zijn ouders.

Ook PGA Groep draagt hier graag een steentje aan bij en doneert al enkele jaren het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant.

Series 7™ 60-jarig jubileum editie

 11 maart 2015

De Series 7 ™ ontworpen door Arne Jacobsen is veruit de meest verkochte stoel in de geschiedenis van Fritz Hansen en wellicht ook in meubelgeschiedenis. De uit gebogen fineer bestaande schaal is een herontwikkeling van de klassieke Ant ™ stoel. De vier-poots stapelbare stoel vormt het hoogtepunt van de lamineertechniek. De visionair Arne Jacobsen benut de mogelijkheden van lamineren tot in de perfectie, hetgeen resulteert in de iconische vorm van de stoel. Series 7 vertegenwoordigt de stoel in de Fritz Hansen collectie met de meest uiteenlopende toepassingen.
Voor het 60-jarig bestaan van de Series 7 ™ zijn twee speciale edities van de 3107 stoel gemaakt met een mannelijke of vrouwelijk perspectief; één in een gepolijste look en één lichtroze schaal met vergulde poten.

Leolux Antonia Royale en Antonia Adore

 25 februari 2015

Antonia: een royaal afscheid en een opvolgster om van te houdenTijdens de IMM maakte u kennis met Antonia Adore , de vernieuwde eigentijdse uitvoering van de Grande Dame van Leolux. De opvolgster van de Royale biedt een overzichtelijk programma, met de best lopende onderdelen van de omvangrijke Antonia-serie. De afwerking is opnieuw onder de loep genomen. Met nog meer verfijning in de naadvoering en een heel rijk onderstel Rico in noten of eiken. Echt een Antonia uitvoering om van te houden.

De komst van Adore, houdt in dat Antonia Royale gaat verdwijnen. Vanaf 13 april 2015 moet ze plaats maken voor haar opvolgster. Maar voordat ze definitief in de coulissen verdwijnt na een geweldige performance die vele jaren duurde, gunnen we haar nog een waardig afscheid.


Tussen 24 februari en 12 april 2015 kunt u profiteren van extra kortingen op Antonia Royale!
Informeer bij ons naar de mogelijkheden.


ALPACA PLAIDS

 12 februari 2015


Deze luxe plaids komen uit Peru.

Alpaca is een zijdeachtige,zachte,duurzame vezel die het mogelijk maakt

om te ademen door de vezels op warme dagen en behoudt lichaamswarmte

in koud weer.De ALPACA plaids in afmeting 130 x 190, zijn in diverse tinten te verkrijgen

bij Guillaume Design.U bent van harte welkom !GUILLAUME DESIGN

Schoonhoeve 1

5611 PW Eindhoven

040-2121284

KORTINGSACTIE MONTIS CHARLY & CHAPLIN

 12 december 2014

Ter ere van het 40-jarig jubileum van Montis presenteren zij de klassiekers in een bijzonder mooie leerkwaliteit.
U kunt nu tijdelijk profiteren van een zeer aantrekkelijke aanbieding op de Charly en Chaplin.

De Charly & Chaplin kunt u nu verkrijgen in zeer hoge leer kwaliteit in de kleuren black, brandy, coffee & red, met een mat chroom onderstel.

Nu tijdelijk:

CHAPLIN stoel van €1277,- voor €799,-

CHARLY fauteuil van €1660,- voor €1099,-

CHARLY poef van €802,- voor €599,-


Onze showroom kunt u vinden op de Schoonhoeve 1 ‘’Jorislaan’’ in Eindhoven.
Telefonisch kunt u ons bereiken op 040-2862297.

*Actie loopt t/m 31 december 2014

Herinrichtig toren Van Lanschot Bankiers te Den Bosch afgerond

 3 december 2014

De 11 verdiepingen in het hoofdkantoor van Van Lanschot Bankiers te Den Bosch hebben de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan. Samen met Margriet Eugelink van EAOA, die verantwoordelijk was voor het ontwerp en Gijs Wals van FontanaFM voor wat betreft de bouwbegeleiding, hebben we de inrichting mogen verzorgen van het losse meubilair en alle locker-units op de respectievelijke verdiepingen, waarmee het Nieuwe Werken binnen Van Lanschot is geïmplementeerd.

Nieuwbouw Deloitte Amsterdam gerealiseerd

 3 december 2014

Afgelopen week heeft de oplevering plaatsgevonden van het nieuwe kantoor van Deloitte op de Zuidas te Amsterdam. Het schitterende, 14 verdiepingen tellende, kantoorgebouw "The Edge" aan de Gustav Mahlerlaan is door ons ingericht aan de hand van het ontwerp van Fokkema Architecten. Wij hebben oa. de inrichting verzorgd van het bedrijfsrestaurant, vergaderzalen, teamzone's, stiltegebieden, overlegplekken en seminarruimte's.

ACTIE OP DE MONTIS AXEL 4-ZITS

 29 oktober 2014

Subtiele elegantie en uitstekend zitcomfort uitgevoerd in een stoer volaniline leder met een natuurlijke echtheid. Rancho is de meest luxueuze leerkwaliteit en zeer fraai om zijn pure natuurlijkheid.

De komende maanden bieden wij u de Axel bank van Montis, in het pure nerf-leer RANCHO, MET 20% KORTING AAN!*

Voorwaarden:
- Axel 4-zits in alle kleuren Rancho leder
- Voor alle andere maatvoeringen 15% korting
- Alle onderstellen dezelfde prijs

Maak een vrijblijvende afspraak en kom proefzitten in de showroom van Domus Interieur!

Onze showroom kunt u vinden op de Schoonhoeve 1 ‘’Jorislaan’’ in Eindhoven.
Telefonisch kunt u ons bereiken op 040-2862297.

*Actie loopt t/m 31 januari 2015

PGA op Dutch Design Week!!

 16 oktober 2014

PGA Totaalinrichters en meneer Voss (designlabel van architectenbureau Voss) hebben samen het multifunctioneel slim meubel ontwikkeld: SLIM•M

SLIM•M bestaat uit een element wat de vorm kan aannemen van eettafel, statafel, apenrots en podium! Enkele weken geleden is de Aula van de Sancta Maria Mavo in 's Hertogenbosch als eerste project hiermee ingericht.

Tijdens de Dutch Design Week van 18 t/m 26 oktober exposeren we SLIM•M op de 5 e verdieping (linkerlift) van het Klokgebouw, Strijp-S.

Graag willen we u hierbij uitnodigen om dit bijzonder meubel te komen bekijken; de entree is gratis!

KORTINGSACTIE OP DE MONTIS AXEL 3,5 ZITS

 15 oktober 2014

Axel is sinds vele jaren bijzonder succesvol om zijn subtiele elegantie en uitstekende zitcomfort . Axel is een zeer comfortabele bank en heeft zich inmiddels al rondom bewezen, het is momenteel een van de meest verkochte modellen.

De komende maanden bieden wij u de Axel bank van Montis, in het Kvadrat Hallingdal stof,
MET 30% KORTING AAN!!*

Kleuren:
De actie is van toepassing op de 14 best verkochte Hallingdal kleuren.
110, 116, 130, 153, 173, 180, 227, 407, 674, 754, 123, 220, 270 en 368
Model:
3,5 zits (218 cm)
Voor alle andere maatvoeringen 20% korting.

Maak een vrijblijvende afspraak en kom proefzitten in de showroom van Domus Interieur!

Onze showroom kunt u vinden op de Schoonhoeve 1 ‘’Jorislaan’’ in Eindhoven.
Telefonisch kunt u ons bereiken op 040-2862297.

*Actie loopt t/m 31 december 2014

Wij zijn verhuisd

 5 mei 2014

De nieuwe sfeervolle toonzaal van Domus Interieur en Guillaume Design bevindt zich vanaf heden 100 meter verderop aan de Schoonhoeve 1 te Eindhoven recht tegenover de Joriskerk (parkeergelegenheid ruimschoots aanwezig).

U zult zich in onze nieuwe toonzaal als vanouds thuisvoelen en wij zien uit naar uw komst!

Nieuw interieur voor fusieomroep AvroTros

 12 november 2013

In het monumentale kantoorpand aan de Witte Kruislaan in Hilversum (waar onder meer de Wereldomroep is gevestigd), zal de nieuwe fusieomroep AvroTros eind 2013 haar kantoor betrekken. PGA Totaalinrichters legt zich toe op de inrichting van het nieuwe kantoor waar 450 werkplekken worden gerealiseerd.

Onze toonzalen zijn volledig voorzien van LED

 29 november 2012

De traditionele lichtbronnen in de toonzalen van de PGA Groep zijn vervangen door LED lichtbronnen. De toonzalen zijn al voorzien van een basisverlichting d.m.v. armaturen waar de LED's geïntegreerd zijn en nu zijn ook de overige armaturen aangepast.

Domus in top 10 beste Woonwinkel Nederland

 23 september 2008

Domus Interieur heeft de 9e plaats behaald in de top 25 van 'de beste woonwinkel van Nederland'

/ Geselecteerd op klantvriendelijkheid, uniciteit, ligging en looks.
/ Genomineerd door professionals.
/ Gekozen door het Nederlands publiek.

Wij willen iedereen bedanken die zijn/haar stem heeft uitgebracht op Domus Interieur.