Nieuws

Hoofdkantoor VDL Groep

 22 oktober 2021

Het was voor ons een eer om het hoofdkantoor van de VDL Groep te Eindhoven in te mogen richten. Trots delen we hierbij dan ook onze sfeerimpressie van dit project!

VADO Beheer

 15 oktober 2021

Vandaag de officiële opening van Anvil Industries te Valkenswaard van het vorige jaar door ons ingerichte kantoor. Anvil maakt onderdeel uit van VADO Beheer, waarvan we recentelijk het nieuwe hoofdkantoor hebben mogen inrichten in samenwerking met Kragt.

Dutch Design Week 2021

 4 oktober 2021

We hebben het een jaar zonder moeten stellen, maar van 16 t/m 24 oktober keert het grootste designevent van Noord-Europa terug in Eindhoven.

DDW is terug in Eindhoven na de virtuele editie. En hoe! Door de hele stad kunnen we weer genieten van bijzondere projecten en boeiende ontwerpen. Namens PGA Groep nemen wij ook een kijkje op de DDW om kennis te maken met de nieuwste technieken en ontwerpen van opkomend en bekende ontwerpers.

Zien we jullie ook?

Sponsor van de week

 27 september 2021

Deze week zijn we sponsor van de week voor het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant.

Als ouder wil je er altijd zijn voor je zieke kind. Zeker als het kind op z'n kwetsbaarst is. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd zijn ouders dichtbij.

Caroz B.V. Venlo

 22 juli 2021

Hierbij alvast een voorproefje van een oplevering van een prachtig kantoorpand.
Afgelopen week is er een fotosessie geweest waarvan we volgende week de foto's verwachten.

Stay Tuned!....

Meer foto's van de projecten waar we momenteel mee bezig zijn? Houd onze Facebook en Instagram pagina in de gaten. En volg ons!

Kantoorpand Waddinxveen

 14 juli 2021

Afgelopen week weer een fraai project opgeleverd.
De kleurcombinatie en het materiaalgebruik zorgen voor een prettige en rustige werkomgeving.

Gaat u ook weer graag naar kantoor? PGA Groep kijkt naar de mogelijkheden en maakt een inrichtingsplan zodat er met voldoende afstand toch zoveel mogelijk werknemers weer naar kantoor toe kunnen.

Nieuw kantoor Sron Leiden

 6 juli 2021

Afgelopen week was de oplevering van de inrichting van het nieuwe kantoor van Sron Netherlands Institute for Space Resaerch te Leiden. Medio september zal de verhuizing vanuit hun huidige locatie in Utrecht geheel zijn afgerond.

Nunner Logistics Helmond

 30 juni 2021

Afgelopen week de fotosessie afgerond van de turn-key inrichting van het hoofdkantoor van Nunner Logistics te Helmond. Mede dankzij de specifieke wensen van de opdrachtgever hebben we een zeer fraai eindresultaat kunnen realiseren.

U kunt de fotosessie vinden bij onze referentiefoto's op de website.

Moonen Packaging

 2 juni 2021

Vorige week de fotosessie bij Moonen Packaging te Weert afgerond. Mooi project waarbij, geheel volgens de kernwaarde van Moonen, met name duurzame materialen zijn toegepast.

Het Nutshuis Den Haag

 28 mei 2021

Deze week hebben we de opdracht ontvangen voor de herinrichting van Het Nutshuis te Den Haag voor Fonds 1818. Diverse nieuwe werkvormen voor het veilig werken op kantoor zullen hier worden toegepast. Stay Tuned!

Mayon en Mayuro Leolux

 7 april 2021

Net als jullie kunnen wij niet wachten totdat de winkels eindelijk weer open mogen. Om ervoor te zorgen dat we - wanneer dat moment er is- goed uit de startblokken komen, heeft Leolux een mooie nieuwe promotie ontwikkeld.

- Promotie-

De populaire bank Mayon en fauteuil Mayuro in leersoort Senso (alle kleuren) voor een scherpe actieprijs
Actieperiode: 1 februari t/m 31 oktober 2021

Voor de prijzen en mogelijkheden kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Levering particuliere woning

 6 april 2021

Afgelopen maand waren we in Noord-Limburg voor levering en plaatsing van mooie collecties
#meubilair #vloerkleden #wandbekleding #raambekleding en #verlichting waaronder #Linteloo #Sectodesign #Elitis #vanBesouw #Umage #LouisdePoortere #Tarkett #Leolux

Jaloezie systemen

 2 april 2021

Naast de vele shutters en houten jaloezie systemen, leveren we vanuit PGA Groep uiteraard ook nog steeds, voor zowel kantoorpanden, bedrijven en particuliere woonhuizen, de bekende aluminium jaloezieën in diverse lamelbreedtes, fraaie kleurmogelijkheden, mega afmetingen en in diverse vormen zoals ook in de woning waar we o.a. het metershoge raam in de trappenhal en de hoge puntramen in de slaapkamers voorzien hebben van stoere stijlvolle matzwart jaloeziesystemen.

Nationaal Militair Museum

 31 maart 2021

Afgelopen maand hebben we de heringerichte workshopruimtes van Nationaal Militair museum te Soesterberg opgeleverd.

Erg mooi project en zeker een bezoek waard, zodra de musea weer open mogen!

Ypsilon-werkplekprogramma

 26 maart 2021

We zijn trots om het eerste project te realiseren van het nieuwe Ypsilon-werplekprogramma bij Combilo b.v. te Waddinveen.

Presentatie Louis Poulson

 12 maart 2021

Vandaag hebben we deze mooie presentatie van Louis Poulson geplaatst in onze toonzaal.
Indien u de presentatie geheel vrijblijvend wilt bewonderen, kunt u een afspraak maken met onze verlichtingsspecialist.

Kom jij ons team versterken?

 16 februari 2021

VACATURE: spilfunctie verkoop binnendienst!

Ben jij de enthousiaste spil van onze verkoopafdeling ofwel de olie in de organisatie en mede verantwoordelijk voor de optimalisatie van onze verkoopafdeling? Check dan snel onze vacature en stuur je mail, voorzien van CV naar info@pga.nl:

SPILFUNCTIE VERKOOP BINNENDIENST:

• ontvangen van relaties in de toonzaal;
• controleren en volgen van offertes en orders in ons CRM-systeem;
• coördinatie van projecten in het offertetraject en het bijhouden van de offertelijst;
• inplannen van orders in overleg met afdeling logistiek, ordercontrole en nazorg;
• het telefonisch adviseren en begeleiden van cliënten en relaties;

PROFIEL:

• MBO werk- en denkniveau;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Goede communicatieve vaardigheden, representatief, accuraat, contact-en onderhandelingsvaardig, commercieel, zelfstandig, pro-actief en flexibel;
• Woonachtig in de regio Eindhoven

Virtuele rondleiding toonzaal

 19 januari 2021

Helaas is onze PGA toonzaal nog een tijdje gesloten. Wel gaan onze werkzaamheden achter gesloten deur verder. Met de virtuele rondleiding in onze PGA toonzaal kunt u toch nog door onze toonzaal lopen om inspiratie op te doen.

De virtuele rondleiding vindt u op de beginpagina van de website. Ook zijn wij gewoon telefonisch of via de mail bereikbaar indien u meer informatie wenst over een bepaald product.

CliniClowns

 14 januari 2021

Als afsluiting van het afgelopen jaar hebben we een mooie opdracht kunnen noteren voor herinrichting van het kantoor van de CliniClowns te Amersfoort. Het bestaande meubilair krijgt een nieuwe bestemming via een bedrijf, waar mensen werken met een achterstand op de arbeidsmarkt. Daarnaast hebben ook de vergaderstoelen, welke hier worden toegepast, bij dit bedrijf een herbestemming gekregen.

Tenslotte hebben we met een donatie voor deze stichting een bijdrage kunnen leveren aan hun fantastische werk!

Kantoor Subway Amsterdam

 10 januari 2021

Net voor de feestdagen hebben we de inrichting bij kantoor Subway Amsterdam opgeleverd.
We hebben onder andere onze eigen PGA collectie stoelen toegepast.

Voor meer informatie over de PGA collectie kunt u contact met ons opnemen.

Domusdela en Hutten

 23 december 2020

Mooi om te zien dat Domusdela en Hutten het entree-meubilair van Hotel Mariënhage in een fraaie kerstsfeer hebben gebracht.

Laurens Rotterdam

 20 december 2020

Momenteel druk bezig met de finishing touch van het fraaie nieuwe hoofdkantoor van Laurens in gebouw Eastpoint te Rotterdam, waar ca. 240 medewerkers vanuit verschillende kantoorlocaties worden gehuisvest in één centrale kantooromgeving.

Thuiswerken zoals op kantoor

 17 december 2020

Geen ruimte voor een thuiswerkplek? Onzin!!

PGA groep heeft dé perfecte oplossing gevonden. Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm is deze thuiswerkplek niet groter dan een schoenenkast of een flinke koffer. Het unieke ontwerp en de vele kleur mogelijkheden zorgen ervoor dat deze thuiswerkplek in iedere woonkamer past.

De transformatie van het kastje tot een volwaardige zit/ sta werkplek kan snel en eenvoudig worden gedaan door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. Het kastje is voorzien van een opberggoot, deze biedt ruimte voor bijvoorbeeld een laptop ,muis, ordner of werkmap.

Benieuwd naar hoe het werkt? Bekijk het filmpje.


https://www.youtube.com/watch?v=EIg72CvNoog&feature=youtu.be

Totaalinrichting bosvilla

 11 december 2020

Heeft u de foto's van de waanzinnige bosvilla al gezien? PGA Groep nam de totaalinrichting voor haar rekening. #meubilair #verlichting #vloerkleden #raambekleding #wandbekleding #buitenmeubilair

De foto's kunt u vinden bij onze referentiefoto's Wonen.

PGA Groep klantenkorting

 1 december 2020

Hup, gooi die benen maar omhoog en ontspan!

Tot en met 31 maart 2021 ontvangt u onze PGA GROEP klantenkorting van maar liefst 50% op een pouffe, bij aankoop van één van de volgende fauteuils: de Hidde, de Gustav, de Gigi, de Seat 24 of de First Class. Pouffe uitgevoerd in dezelfde stof- of leersoort ( en dezelfde kleur) als de fauteuil.

Modulair zitsysteem

 30 november 2020

De basis van dit systeem bestaat uit een zitting en een leuning. Daarmee heb je alles wat je nodig hebt om een ruimte in te richten. Met gemak maak je een stoel, (hoek)bank, loungeset, daybed, ziteiland of iets anders.

De losse elementen verbind je met metalen beugels. Daarvoor heb je geen gereedschap nodig. De zithoogte stel je in met de speciale beugels. Ben je toe aan iets nieuws? Dan haal je alles uit elkaar en maak je eenvoudig een andere opstelling. Door de modulaire opbouw kan het systeem steeds opnieuw van vorm veranderen.

Live te bezichtigen! Op afspraak bent u van harte welkom in onze PGA toonzaal.

Montis Axel bankopstelling

 5 oktober 2020

246xdiepte 97 cm ..... Top comfort!
Deze 4-zits bank is terug in onze PGA toonzaal. Echter nu in DE stoffen van 2020.
Als rechte bank met twee armen maar ook als hoekbank. Leverbaar in vele afmetingen, stoffen en leersoorten. Benieuwd naar het zitcomfort van deze bank? Neem een kijkje in onze toonzaal. Info@pga.nl

Vernieuwde toonzaal

 19 september 2020

'Welkom in onze vernieuwde showroom'

Lichtfiltering en akoestische werking

 12 september 2020

'Prachtig mooie lichtfiltering en ook een heerlijke akoestische werking' Mooie enthousiaste woorden van onze klant waar wij deze prachtige gordijnen uit onze nieuwe stoffencollectie mogen toepassen. Ook hebben wij de levering en montage van de shutters verzorgd. Bij deze klant werden zowel de raampartijen als bergruimte van mooie, brede, witte shutters voorzien.

Van ontwerp tot realisatie

 5 september 2020

Momenteel zijn wij bezig om de laatste puntjes op de 'i' te zetten voor het project in Helmond.
De foto's van de realisatie volgen.

Van ontwerp tot realisatie

 12 juni 2020

Wij zijn druk bezig met de realisatie van ons ontwerp voor een kantoorpand in Helmond. Van maatwerk pantry's en een Oostenrijks café tot het meubilair.
Op de afbeeldingen die bijgevoegd zijn ziet u de eerste impressies van de realisatie. Klik op de afbeelding om alle impressies te zien.

Update:
Momenteel zijn wij bezig met de afronding en laatste puntjes op de 'i' te zetten. De foto's van de oplevering volgen.

Montis actie

 27 mei 2020

Tot en met oktober 2020 ontvangt u €250,- korting bij aankoop van een Montis bank naar keuze. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Op de afbeelding ziet u enkele inspiratiebeelden van Montis banken die u via ons kunt bestellen.

Leolux actie

 12 mei 2020

Leolux start met de meest succesvolle actie ooit: een poef cadeau bij Elke Caruzzo!

Caruzzo is een draaifauteuil die u op het lijf geschreven is. Hij heeft een hoge rug voor uw privacy en ambachtelijke stoffeerdetails die ervoor zorgen dat Caruzzo een genot is om naar te kijken. De opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip wordt hand vervaardigd door de Leolux vakmensen. Dat ziet er natuurlijk fantastisch uit in een contrasterende kleur.

Met Caruzzo creëerde Frans Schrofer een oor fauteuil van grote klasse, met veel aandacht voor design en ergonomie. En omdat functioneel design Leolux in het bloed zit, voegden we een uitgekiend mechaniek toe, waarmee u zelf bepaalt hoe actief of passief u zit.

Tegelijkertijd met deze actie introduceert Leolux een nieuw model poef. Naast de bestaande ‘Forte’ Bieden ze het stijlvolle, rankere model ‘Fine’. Tijdens de actie kunt u kiezen uit beide versies.

De actie is geldig t/m 31 oktober 2020.

De 'anderhalvemeterregel'

 10 april 2020

Hoe gaan we het met z’n allen doen als we over een aantal weken weer op kantoor mogen werken, maar wel de anderhalve meter afstand moeten houden? PGA totaalinrichters volgt de ontwikkelingen en kan u helpen om uw kantoor anders in te richten. Het opstellen van een interieurplan met de ‘ANDERHALVEMETERREGEL’ zodat u en uw collega’s op veilige afstand van elkaar toch weer op kantoor kunnen werken.

Voor veel mensen is het thuiskantoor geen uitzondering meer. Momenteel is het werken vanuit huis één van de belangrijkste bouwstenen om de 'ANDERHALVEMETERREGEL'- het consequent bewaren van afstand in het dagelijks leven - in de praktijk te brengen.

Eén ding is duidelijk: veel bedrijven zijn (nog) niet voorbereid op het grote aantal thuiswerkers. In sommige gevallen ontbreekt het aan technische mogelijkheden - en aan goed uitgeruste werkplekken. Het is des te belangrijk dat zo veel mogelijk thuiswerkers snel, hoogwaardig en ergonomisch kantoormeubilair thuis ter beschikking krijgen, zodat ze efficiënt en gezond kunnen werken.

Om deze reden heeft PGA voor zijn relaties een snel-leveringscampagne samengesteld, die op de speciale behoeften van de thuiswerkers is afgestemd. Wij leveren het bestelde meubilair binnen maximaal tien dagen na ontvangst van de bestelling en zorgen voor de montage bij u thuis.

INFORMEER bij ons naar de mogelijkheden.

COVID-19

 1 april 2020

We leven in een onzekere tijd en het coronavirus raakt ons allemaal.

Wij als PGA Totaalinrichters werken t/m 29 mei met de deuren dicht. De toonzaal is alleen geopend op afspraak. We zijn telefonisch bereikbaar en ook onze leveringen en werkzaamheden gaan gewoon door. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en nemen alle veiligheidsvoorschriften in acht.

Onze prioriteit is en blijft uw gezondheid en wij wensen daarom namens PGA, u en degene die u lief hebt, veel gezondheid en kracht toe in deze moeilijke tijd!

Pantone 2020

 9 december 2019

Het Amerikaanse kleureninstituut Pantone heeft Classic Blue uitgeroepen als kleur van het jaar 2020.
"Een solide en betrouwbare blauwe tint waarop we altijd kunnen rekenen”. Anders dan andere soorten blauw is Classic Blue “donkerder, eleganter en traditioneler”. De kleur doet volgens Pantone denken aan de kleur van de schemering, bosbessen en de klassieke Pepsi Cola-blikjes, en “biedt een gevoel van rust en vrede aan de menselijke geest”.

Waar het ons aan doet denken? Alle moderne classics die zo prachtig zijn in deze kleur! En ga je voor een kleinere aanpassing van je interieur? Behang, gordijnen en vloerkleden hebben een groots effect!

Comeback van Aztec

 21 november 2019

1981. De Aztec van Montis wordt gelanceerd. Met zijn identieke hoogte en breedte voor rug- en armleuningen bewees de robuuste bank zich jarenlang als een opvallende nieuwkomer in het Nederlandse meubellandschap.

Dit klassieke ontwerp van Gerard van den Berg maakt nu een comeback. In een aangepaste versie, met een verbeterd binnenwerk. De nieuwe vulling zorgt ervoor dat de bank karakteristiek bol is, maar strakker oogt dan zijn originele voorganger.
Door de royale hoogte en breedte van de rug én de armen komt de Aztec tegemoet aan de modulaire verlangens van gebruikers. Een rug kan aansluiten op een arm, waardoor eenvoudig een hoekbank of een op maat gemaakte, verlengde versie ontstaat.

Phillip Jeffries Wallcovering

 5 november 2019

Nieuw bij PGA Totaalinrichters: wallcovering van Phillip Jeffries!
Vinyl (wat uiterst geschikt is voor projectinrichting) en nóg veel meer om die kale wand thuis die touch te geven die het nodig heeft.
Maak een afspraak en kom langs om alle typen en kleuren te bekijken!

Showroom aanbieding

 14 oktober 2019

Eetkamertafel 200x90 cm, voorzien van massief eiken tafelblad 30 mm dik met afgeschuinde randafwerking, en een stalen onderstel in kleur RAL 9016.


Van € 2.250,00
Voor € 995,00

Nieuwe modellen MOOOI

 10 oktober 2019

MOOOI heeft 3 nieuwe modellen gelanceerd: Hana Armchairs van Simone Bonanni, Kaipo TOO van Edward van Vliet en de Pooof van Moooi Works.
Nu de herfst voor de deur staat zijn dit prachtige elementen om het binnen cosy en warm te maken. Kom langs om alle kleuren, materialen en mogelijkheden te bekijken en zo uw eigen comfortabele fauteuil samen te stellen!