Nieuws

Eames Aluminium & Sof Pad: Black Version!

 22 februari 2019

De Aluminium Chair en de verwante Soft Pad Chair behoren tot de belangrijkste meubelontwerpen van de twintigste eeuw.
Charles en Ray Eames ontwierpen de stoelen van de Aluminium Group oorspronkelijk voor de woning van de industrieel en kunstverzamelaar
J. Irwin Miller. Deze eerste modellen werden vervaardigd met zwart
gecoate armleuningen.
In samenwerking met het Eames Office in Los Angeles heeft Vitra deze originele modellen opnieuw bekeken en een nieuwe zwarte uitvoering ontwikkeld voor de Aluminium en Soft Pad Group, waarbij de metalen onderdelen zwart gepoedercoat werden.

Nieuw in de showroom!

 12 februari 2019

Nieuw in de showroom zijn de AC 5 Meet en AC 5 Studio van Vitra!

Antonio Citterio, architect en ontwerper, woont en werkt in Milaan. Zijn samenwerking met Vitra dateert van 1988. Uit deze samenwerking is in 2017 ook deze AC 5 ontstaan. Naast de Meet (op 4-poots vaste voet) en de Studio (op 5-poots wieltjes) is er ook de Swift: ook op wieltjes, maar dan op een strak 4-poots onderstel.

Bent u benieuwd in welke uitvoeringen hij nog meer te verkrijgen is of hoe de AC 5 zit? Maak een afspraak en kom langs!

LABEL acties!

 4 februari 2019

De promotie van fauteuil Cheo met gratis pouffe loopt nog door tot en met 31 maart 2019.
Vanaf heden starten we met de promotie van fauteuil Hidde en Hidde Soft met een bijpassende pouffe voor helft van de prijs. Deze promotie loopt het gehele jaar tot en met 31 december 2019.
Ook gaat per vandaag de promotie van de eetkamerstoel Mali & Gabon van start, 5 + 1 gratis of 3 + 1/2 gratis, dit geldt overigens ook voor de aankoop van barkrukken Gabon. Deze promotie loopt tot en met 30 april.