Project
Uw huisvesting is de ideale manier om uw imago te versterken. Elke ruimte in uw onderneming biedt unieke kansen en mogelijkheden om de stijl en identiteit uit te drukken. Een praktisch en efficiënte indeling van uw interieur speelt een grote rol, maar ook de keuze in meubilair, afwerking, materiaal en kleur die vanuit een esthetisch oogpunt zijn bekeken, dragen hier aan bij.
Wonen
Eigenzinnig wonen, een bron van inspiratie door de sfeervolle combinatie van diverse collecties, natuurlijke materialen en kleuren. Een veelzijdig, comfortabel en tijdloos interieur met een warme, luxe uitstraling. Domus Interieur en Guillaume Design ontwerpen en realiseren het interieur dat perfect aansluit bij uw smaak en levensstijl. Ons team van vakkundige, enthousiaste adviseurs begeleiden u, vanuit de toonzaal en bij u thuis, bij het invullen van uw persoonlijke woonwensen.
Zorg
Tegenwoordig speelt het interieur in de zorgsector een steeds grotere rol. Een comfortabele omgeving draagt bij aan een goede gezondheid. De toepassing van thema's als licht, lucht, groen, geluid, ruimte, geluk, gevoel en veiligheid dragen bij aan een ontspannen ambiance en een positieve beleving van een interieur. PGA Totaalinrichters zorgt voor een huiselijke sfeer in de zorg.
Licht
Ieder moment van de dag vraagt om ander licht. De juiste afstemming heeft een positief effect op het bioritme. Voldoe aan de hoeveelheid lux uit de normering en speel met licht om zaken extra onder de aandacht te brengen. De nadruk van ons leveringsprogramma ligt op het decoratieve en decoratieftechnische deel van de verlichtingsmarkt, als dealer van en ondersteund door een kleine honderd merken, waaronder ook de gerenommeerde merken. Oplossingsgericht, Technoluce is uw lichtpartner.